AnaSayfa / Genel / Kahve falında akciğer kanseri olmak

Kahve falında akciğer kanseri olmak

Kahve falında akciğer kanseri olmak dertlerinden kurtulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akciğer kanseri olmak gördüyseniz:

  • Hızla gelişen olaylar ya da farklı gelişmeler kafanızı karıştırabilir veya çok fazla zamanınızı alabilir.

Kahve falında arkadaşının akciğer kanseri olduğunu görmek emeklerinin heba olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına yorulur.

Kahve falında akciğer kanser olmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına işarettir.

Kahve falında akciğer kanseri olmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında birinin akciğer kanseri olduğunu görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akciğer kanseri olduğunu öğrenmek sorunların birbiri ardına geleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında akciğer ameliyatı olmak maddi anlamda feraha ermeye, sevgi göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akciğer kusmak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında akciğer görmek maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir