AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek tarafından yıkandığını görmek

Kahve falında bir erkek tarafından yıkandığını görmek

Kahve falında bir erkek tarafından yıkandığını görmek rahat bir döneme gireceğine, en pahalı evlerde oturacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkek tarafından yıkandığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı duygular veya davranış değişiklikleri dikkat gerektiriyor.

Kahve falında erkek tarafından reddedilmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, işinde aranan biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından alnından öpüldüğünü görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, anne baba dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında erkek tarafından bıçaklanmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığı erkek tarafından öpülmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından kıskanıldığını görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından aldatılmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkek tarafından sarılmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından kovalanmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir