AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe yalvarmak

Kahve falında bir erkeğe yalvarmak

Kahve falında bir erkeğe yalvarmak hasretin ve özlemin biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, bol nimete kavuşacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğe yalvarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında bir erkeğe yalvarmak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insana yalvarmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, duyguların karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmemek için yalvarmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, gerçek mutluluğu tadacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmene yalvarmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında yabancı birine yalvarmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında babaya yalvarmak kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana yalvardığını görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilisine yalvarmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir