AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmemek için yalvarmak

Kahve falında ölmemek için yalvarmak

Kahve falında ölmemek için yalvarmak yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmemek için yalvarmak gördüyseniz:

  • Meraklılığınız nedeniyle ilginç diyaloglar içine girebilirsiniz.

Kahve falında eşinin yalvardığını görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında birisine yalvarmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, refah içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında düşmana yalvarmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, maddi açıdan zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocaya yalvarmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı birine yalvarmak şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Kahve falında doktora yalvarmak kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında babaya yalvarmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanına yalvarmak sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir