AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe para vermek

Kahve falında bir erkeğe para vermek

Kahve falında bir erkeğe para vermek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bir erkeğe para vermek gördüyseniz:

  • Duygusal yanınızın ağır basması kararsızlıkları, dalgınlıkları, isteksizlikleri veya yanılma, yanlış kararlar alma riskini arttırabilir.

Kahve falında bir erkekten para almak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğa para vermek yeni bir iş olanağı yakalamaya, hanesinin bollukla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna bozuk para vermek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğe para vermek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Kahve falında erkek kardeşinden para almak fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkekten bozuk para almak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, şöhret elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekten kağıt para almak güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında bi erkekten para almak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir