AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin düğünü olduğunu görmek

Kahve falında ölen birinin düğünü olduğunu görmek

Kahve falında ölen birinin düğünü olduğunu görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, her şeyin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin düğünü olduğunu gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında kına düğünü görmek zorlukların giderileceğine, fedakârlıklar yapacağına işarettir.

Kahve falında düğün salonu görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında düğünü ertelemek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın düğününü görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, makam ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına işaret eder.

Kahve falında işyerinde düğün görmek geçmişi unutup geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalettir.

Kahve falında düğün kurmak işlerin daha kötü bir hal alacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında düğünde arkadaşını görmek gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir