AnaSayfa / Genel / Kahve falında deste para görmek

Kahve falında deste para görmek

Kahve falında deste para görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deste para gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Kahve falında deste para almak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deste deste para saymak hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deste kağıt para görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında desteyle para çalmak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir deste kağıt para bulmak kurtuluşu bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir deste para bulmak etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kazaya ve belaya yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında destelerle para görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında para destesi görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir