AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında bir binanın yıkıldığını görmek

Kahve falında bir binanın yıkıldığını görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, akıl vereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında bir binanın yıkıldığını gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında depremden binanın yıkıldığını görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkılacak bina görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir binanın yıkıldığını görmek isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olduğunu ve binaların yıkıldığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremle binanın yıkıldığını görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının binasının yıkıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında binanın üstüne yıkıldığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında oturduğu binanın yıkıldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir