AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt bidonu görmek

Kahve falında süt bidonu görmek

Kahve falında süt bidonu görmek dualarına karşılık alacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, içinin hafifleyeceğine, her daim temkinli olacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt bidonu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında süt dolu bidon görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında süt bidonları görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir bidon süt görmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına tabir olunur.

Kahve falında süt bidonu görmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına delalettir.

Kahve falında bidonla süt görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bidonda süt görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında benzin bidon görmek kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, küslükleri gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden bidonlara su doldurmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir