AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bebeğini düşürdüğünü görmek

Kahve falında birinin bebeğini düşürdüğünü görmek

Kahve falında birinin bebeğini düşürdüğünü görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bol hayır duası alınacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin bebeğini düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Olan bitene yeni bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

Kahve falında bebeği balkondan düşürmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında hamile olup bebeği düşürmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında bebeği elinden düşürmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında yere düşen bebek görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına yorulur.

Kahve falında bebek düşmesi görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gebeyken bebek düşürmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kişinin yasa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında karnında bebek düşürmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında canlı bebek düşürmek şansın açılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir