AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının işediğini görmek

Kahve falında bir başkasının işediğini görmek

Kahve falında bir başkasının işediğini görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının işediğini gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında yere işediğini görmek çoluk çocuğundan zarar göreceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın işediğini görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında mutfağa işediğini görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında durmadan işediğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun üzerine işediğini görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin işediğini görmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin eline işediğini görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne işediğini görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir