AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının büyük abdest yaptığını görmek

Kahve falında bir başkasının büyük abdest yaptığını görmek

Kahve falında bir başkasının büyük abdest yaptığını görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, karın artacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir başkasının büyük abdest yaptığını gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Kahve falında büyük abdest altına yapmak olmayacak hayallere kapılacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdest pisliği görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine delalet eder.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin büyük abdestini yaptığını görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet ve büyük abdest görmek suç işleyeceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestin içinde kurt görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine büyük abdestini yapmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini büyük abdestini yaparken görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir