AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin büyük abdestini yaptığını görmek

Kahve falında eşinin büyük abdestini yaptığını görmek

Kahve falında eşinin büyük abdestini yaptığını görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, güzel ameller işleyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, her istediğini alabileceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin büyük abdestini yaptığını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında eşinin büyük abdest yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin büyük abdestini yaptığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini abdest alırken görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin abdest aldığını görmek para kazanmaya başlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşine abdest aldırmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük abdestını yaptıgını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük abdest yapmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yaptığını görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir