AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir başkasının boşandığını görmek

Kahve falında bir başkasının boşandığını görmek

Kahve falında bir başkasının boşandığını görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, alim ve bilge insan olacağına, kar sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapacağınız ziyaretler gelecekle ilgili planlarınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bir akrabasının boşandığını görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında bir çiftin boşandığını görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine inanılır.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, kazancın yarı yarıya artacağına delalet eder.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının boşandığını görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşanmak başkasıyla evlenmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasının boşandığını görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının boşandığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir