AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunun delirdiğini görmek

Kahve falında oğlunun delirdiğini görmek

Kahve falında oğlunun delirdiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yeni bir eve taşınacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında oğlunun delirdiğini gördüyseniz:

  • Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında oğlunun delirdiğini görmek bereketli günler geçirileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığın delirdiğini görmek çok sevileceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında karısının delirdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin delirdiğini görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin delirdiğini görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun delirdiğini görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına işarettir.

Kahve falında kardeşin delirdiğini görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, düşmanlarının güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin delirdiğini görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, umduğunu bulamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir