AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın öldüğünü öğrenmek

Kahve falında arkadaşın öldüğünü öğrenmek

Kahve falında arkadaşın öldüğünü öğrenmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşın öldüğünü öğrenmek gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Kahve falında arkadaşın öldüğünü öğrenmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının öldüğünü öğrenmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının öldüğünü öğrenmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü öğrenmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, borçların artacağına tabir olunur.

Kahve falında yakının öldüğünü öğrenmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü öğrenmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin öldüğünü öğrenmek hayatındaki rahatlığın artacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine delalet eder.

Kahve falında öldüğünü öğrenmek spor yapmaya başlanılacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir