AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, gönlünün rahata ereceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Sizin cinsiyetiniz ne olursa olsun kadınları yanlış anlayabilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını namaz kılarken görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımı namaz kılarken görmek ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılan arkadaşını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kinin ve nefretin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını namaz kılarken görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı namaz kılarken görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını namaz kılarken görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Kahve falında camiye gidip namaz kılmamak kendi geleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken kusmak bereketli ve hayırlı olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir