AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek

Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek

Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşını mutlu gördüyseniz:

  • Ne yapmayı arzu ederseniz, ya da nereye el atmak isterseniz çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının mutluluğunu görmek dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını mutlu görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı mutlu görmek bir işe soyunacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının mutlu olduğunu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarını mutlu görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını çok mutlu görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın mutlu olduğunu görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir