AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı mutlu görmek

Kahve falında arkadaşı mutlu görmek

Kahve falında arkadaşı mutlu görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı mutlu gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler için biraz daha gayret göstermelisiniz.

Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşlarını mutlu görmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, kara kara düşünür olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mutlu olduğunu görmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mutlu görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının mutluluğunu görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı mutlu görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını çok mutlu görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın mutlu olduğunu görmek kendisini iyi hissedeceğine, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir