AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını mutlu görmek

Kahve falında arkadaşını mutlu görmek

Kahve falında arkadaşını mutlu görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını mutlu gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında arkadaşının mutlu olduğunu görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını mutlu görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşını mutlu görmek kazancın yetmez olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı mutlu görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın mutlu olduğunu görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarını mutlu görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mutluluğunu görmek iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını çok mutlu görmek tebrik edileceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir