AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adamın işediğini görmek

Kahve falında bir adamın işediğini görmek

Kahve falında bir adamın işediğini görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında bir adamın işediğini gördüyseniz:

  • Sizi yanıltmayacak.

Kahve falında bir adamın işediğini görmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek işediğini görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bebeğin işediğini görmek istenen herşeye kavuşulacağına, yolculuğa çıkmaya işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa işediğini görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun işediğini görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun eline işediğini görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında filin işediğini görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına işaret eder.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir