AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsü kaçırmak görmek

Kahve falında otobüsü kaçırmak görmek

Kahve falında otobüsü kaçırmak görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, stresini atacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsü kaçırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında otobüsün kaçtığını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında otobüs kaçırmak görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında bineceği otobüsü kaçırmak endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında otobüsü kaçırmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bir fitne çıkarmaya rivayet eder.

Kahve falında otobüsün saatini kaçırmak işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yüklü siparişler alacağına inanılır.

Kahve falında yolcu otobüsünü kaçırmak terfi edeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında otobüs kaçırdığını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine inanılır.

Kahve falında otobüsü kaçırdığını görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir