AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan uçmak

Kahve falında binadan uçmak

Kahve falında binadan uçmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında binadan uçmak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenin, yakında gayretlerinizin boşa gitmediğini görebilirsiniz.

Kahve falında binadan uçmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında binaların üstünden uçmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yeni bina görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bina görmek fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında binanın sallanmasını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında bina sahibi olmak büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir bina görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında yüksek binadan düşmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir