AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir bina görmek

Kahve falında beyaz bir bina görmek

Kahve falında beyaz bir bina görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, geçmişi unutup geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir bina gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Kahve falında beyaz bir bina görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük bina görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz bina görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek beyaz bina görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı binalar görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında yeni bina gezmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına delalettir.

Kahve falında bina merdiveni görmek de zenginliğe kavuşacağına, kara kara düşüneceğine inanılır.

Kahve falında bina yapıldığını görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir