AnaSayfa / Genel / Kahve falında binadan atlayan birini görmek

Kahve falında binadan atlayan birini görmek

Kahve falında binadan atlayan birini görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında binadan atlayan birini gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Kahve falında binadan atlayan adam görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalettir.

Kahve falında binadan atlayan birini görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük bina görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bina ev görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir binaya tırmanmak iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, hastalığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yapılmamış bina görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulur.

Kahve falında bina çıkmak sevinç ve mutluluğa, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bina sahibi olmak bundan da son derece mutlu olacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir