AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinmeyen bir yerde olmak

Kahve falında bilinmeyen bir yerde olmak

Kahve falında bilinmeyen bir yerde olmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Yaşanan bazı olaylar kişisel değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde olmak ona yardımcı olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir yerde kaybolmak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen meyve yemek çok büyük bir şok yaşayacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen bir yere girmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, eve kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir meyve yemek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına inanılır.

Kahve falında bilinmeyen bir böcek görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalettir.

Kahve falında türü bilinmeyen hayvan görmek tövbelerin kabul olacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir