AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinmeyen bir meyve yemek

Kahve falında bilinmeyen bir meyve yemek

Kahve falında bilinmeyen bir meyve yemek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, yani babasına benzeyeceğine, ailenin büyüyeceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalettir.

Kahve falında bilinmeyen bir meyve yemek gördüyseniz:

  • Zerafetinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında bilinmeyen meyve yemek yatırımlarının kar getireceğine, büyük bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilinmeyen bir meyve yemek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilinmeyen meyve görmek şifa bulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen bir meyve görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında türü bilinmeyen meyve görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bilinmeyen bir hayvan görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir yere gitmek akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında öleceğini bilip ölmemek aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir