AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgi öğrenmek

Kahve falında bilgi öğrenmek

Kahve falında bilgi öğrenmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına delalettir.

Kahve falında bilgi öğrenmek gördüyseniz:

  • Artık sizin için faydalı olmayan şeyleri hayatınızdan çıkartmalısınız.

Kahve falında bilgi öğrenmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, bolluğa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında bilgi yarışması görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgi almak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Kahve falında bilgi vermek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında bilgi yarışmasından para kazanmak fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, bol muhabbette olacağına yorulur.

Kahve falında birinden bilgi almak onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgisa görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilgi yarışmasına girmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir