AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgi vermek

Kahve falında bilgi vermek

Kahve falında bilgi vermek hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgi vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Kahve falında bilgi yarışmasını kazanmak kazancının sürekli artacağına, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında bilgi yarışmasına girmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalet eder.

Kahve falında bilgi yarışmasında olduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında bilgi öğrenmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işsiz kalmaya inanılır.

Kahve falında bilgi yarışması kazanmak anne baba ile ters düşüleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bilgi yarışmasından para kazanmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden bilgi almak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında sosyal bilgiler öğretmenini görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir