AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilgi almak

Kahve falında bilgi almak

Kahve falında bilgi almak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, daha rahat para kazanacağına, tüm keyfinin kaçacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilgi almak gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Kahve falında bilgi yarışmasından para kazanmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatının da zorlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilgi almak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilgi vermek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına alamet eder.

Kahve falında bilgi yarışmasında olduğunu görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bilgi yarışması kazanmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sosyal konumunun değişeceğine delalettir.

Kahve falında bilgi yarışmasına girmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden bilgi almak çok büyük kazanç sağlanacağına, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Kahve falında bilgi yarışmasını kazanmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir