AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik ve yüzük bulmak

Kahve falında bilezik ve yüzük bulmak

Kahve falında bilezik ve yüzük bulmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında bilezik ve yüzük bulmak gördüyseniz:

  • Yardımlar alabilirsiniz.

Kahve falında bilezik ve yüzük bulmak karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak kötü giden işlerin düzeleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Kahve falında topraktan altın bilezik bulmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında denizde altın bilezik bulmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kırık bilezik bulmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezikler bulmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine işarettir.

Kahve falında yolda altın bilezik bulmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında bilezik bulmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir