AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bilezikler bulmak

Kahve falında altın bilezikler bulmak

Kahve falında altın bilezikler bulmak en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın bilezikler bulmak gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Kahve falında altın bilezikler bulmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine alamet eder.

Kahve falında yolda altın bilezik bulmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında altın bilezik bulmak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde altın bilezik bulmak dönmeyen şansın artık döneceğine, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında yerde altın bilezik bulmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden altın bilezik bulmak kazalara ve belalara yakın duracağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik bulduğunu görmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir