AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik bulmak

Kahve falında bilezik bulmak

Kahve falında bilezik bulmak huzurunun artacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, makam ve söz sahibi olacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilezik bulmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Kahve falında bilezik ve yüzük bulmak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan altın bilezik bulmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde altın bilezik bulmak başka alanlara yöneleceğine, şansa işaret eder.

Kahve falında denizde altın bilezik bulmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük ve bilezik bulmak hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş bilezik bulmak güzel huylarını terk edeceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizden altın bilezik bulmak bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında bilezik bulmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir