AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik çıkardığını görmek

Kahve falında bilezik çıkardığını görmek

Kahve falında bilezik çıkardığını görmek maddi açıdan dibe vurulacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, aksiliklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bilezik çıkardığını gördüyseniz:

  • Objektif ya da tararfsız olmak zorlaşabilir.

Kahve falında altın bilezik çıkardığını görmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Kahve falında bilezik çıkardığını görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip çıkartmak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp giymek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, rahat bir hayata sahip olmaya alamet eder.

Kahve falında kitap çıkartmak insanlara karşı güveninin sarsılacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak çıkartmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında çocuğun kızamık çıkardığını görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, hastalıklarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında ceket çıkardığını görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir