AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük bulup takmak

Kahve falında yüzük bulup takmak

Kahve falında yüzük bulup takmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzük bulup takmak gördüyseniz:

  • Sonlanma veya sonuçlanma enerjileri altındasınız.

Kahve falında taşlı yüzük bulup takmak kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzük bulup takmak kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, geriye doğru gideceğine işarettir.

Kahve falında bilezik bulup takmak büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat bulup takmak bereketinin artacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına delalettir.

Kahve falında altın bulup takmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik bulup takmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küpe bulup takmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir