AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek variyetinin her geçen gün artacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına tabir olunur.

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında bıçak adam öldürmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında bıçaklayarak adam öldürmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam bıçaklayarak öldürmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla adam öldürmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Kahve falında adam bıçaklayıp öldürmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde bıçak olan adam görmek zahmetli bir işin sona ereceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında bir adama bıçak çekmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bıçaklanan adam görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir