AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı fasulye görmek

Kahve falında kırmızı fasulye görmek

Kahve falında kırmızı fasulye görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, epey bir zarara uğrayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı fasulye gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kırmızı fasulye görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında taze fasulye almak fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş fasulye görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fasulye yemek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye yemek malının artmasını sağlayacağına, ayrılanların birleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuru fasulye görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye pişirmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye pişirdiğini görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir