AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bilet görmek

Kahve falında yeşil bilet görmek

Kahve falında yeşil bilet görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil bilet gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil bilet görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tiyatro bileti almak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında hacca gitmek için bilet almak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık bilet görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bolluk ve bereket geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolcu bileti almak işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında piyango bileti bulmak karlı çıkacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işarettir.

Kahve falında piyango bileti satmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yolculuk bileti almak yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir