AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi tomar para görmek

Kahve falında bi tomar para görmek

Kahve falında bi tomar para görmek esenleyeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, üzeceğine yorulur.

Kahve falında bi tomar para gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Kahve falında kağıt para tomarı görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden tomarla para almak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Kahve falında bi tomar para görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde tomarla para görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tomarla para görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında tomarla para vermek mutlu ve keyifli hissedeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tomarla para bulmak başına çok güzel olaylar geleceğine, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tomarla kağıt para bulmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir