AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailesinden birinin öldüğünü görmek

Kahve falında ailesinden birinin öldüğünü görmek

Kahve falında ailesinden birinin öldüğünü görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kendi işini açacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, huzura kavuşacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ailesinden birinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Kahve falında tüm ailesinin öldüğünü görmek hem de zengin biri olacağına, duygularının karşılık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ailesinden birinin öldüğünü görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına yorulur.

Kahve falında aileden birinin öldüğünü görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında aile fertlerinin öldüğünü görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulur.

Kahve falında ailedeki herkesin öldüğünü görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ailenizden birinin öldüğünü görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet eder.

Kahve falında bütün ailesinin öldüğünü görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aileden birinin öldüğünü duymak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, yeni yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir