AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi bebek emzirmek

Kahve falında bi bebek emzirmek

Kahve falında bi bebek emzirmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında bi bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Kahve falında bebek görüp emzirmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin bebek emzirdiğini görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulur.

Kahve falında bi bebek emzirmek sorunlarının çözüleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin bebek emzirdiğini görmek tatsız durumlar yaşanacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişli bebek emzirmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ölen bebeğini emzirmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir