AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyin pişirmek

Kahve falında beyin pişirmek

Kahve falında beyin pişirmek oldukça büyük başarılara, kazancın arttırılacağına, şifa göreceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyin pişirmek gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında ise, inişli çıkışlı durumlar, kararsızlıklar, net olmayan ortamlar, dalgınlıklar veya yanılgılar harekete geçmeyi, kararlar almayı zorlaştırabilir.

Kahve falında beyin pişirmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında beyin cerrahı görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyin ameliyatı yapmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyin ameliyatı olacağını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında beyin ameliyat olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş beyin görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyin tümörü olduğunu görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyin ameliyatı görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir