AnaSayfa / Genel / Kahve falında beygire binmek

Kahve falında beygire binmek

Kahve falında beygire binmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, düzenin bozulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beygire binmek gördüyseniz:

  • Kendilerine ufak bir istek gibi görünen bazı kişilerin taleplerini can sıkıcı bulabilirsiniz.

Kahve falında beygire binmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı beygir görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz beygir görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah beygir görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet eder.

Kahve falında beygir görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tramvaya binmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında motorlu araca binmek arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında yolcu minibüsüne binmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir