AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beygir görmek

Kahve falında siyah beygir görmek

Kahve falında siyah beygir görmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, şansının artacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına alamet eder.

Kahve falında siyah beygir gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Kahve falında siyah beygir görmek işlerin başına geçeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına yorulur.

Kahve falında beyaz beygir görmek hayatının afiyette geçeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına yorulur.

Kahve falında beygir görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı beygir görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beygire binmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında siyah sürme çekmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kediler görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir