AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında aileden birinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında aileden birinin kaybolduğunu görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında aileden birinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin teklif, yorum veya önerileri sizi tatmin etmeyebilir ya da mantıklı bulmayabilirsiniz.

Kahve falında aile halkından birinin kaybolduğunu görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında aileden biri bin kaybolduğunu görmek ticarette şansının düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aileden birinin kaybolduğunu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında terliğinin kaybolduğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suya düşüp kaybolmak sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulur.

Kahve falında tünelde kaybolmak çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek başına kaybolmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde birinin kaybolduğunu görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir