AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yılandan kaçmak

Kahve falında beyaz yılandan kaçmak

Kahve falında beyaz yılandan kaçmak sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yılandan kaçmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, resmi bir göreve getirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil yılandan kaçmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yılan görüp kaçmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılandan kaçmak zor durumlarda kalacağına, ikinci bir şans vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılandan kaçmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına inanılır.

Kahve falında yılan balığından kaçmak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yılandan kaçmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan korkup kaçmak rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, variyetinin her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir