Kahve falında yeşil yılandan kaçmak

Kahve falında yeşil yılandan kaçmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, mutlu olacağınıza işaret eder.

Kahve falında yeşil yılandan kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik olayların veya rahatsız edici gelişmelerin hedefinize giden yolda kestirme bir patika oluşturabileceğini düşünmelisiniz.

Kahve falında yeşil yılandan kaçmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli yılandan kaçmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, şaşkın olacağına delalet eder.

Kahve falında yılandan kaçmak kurtulmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Kahve falında su yılanından kaçmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılandan korkup kaçmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında yılan balığından kaçmak ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan kaçmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, malının, parasının ve makamının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir