AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan balığından kaçmak

Kahve falında yılan balığından kaçmak

Kahve falında yılan balığından kaçmak ümitsizliğe, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, kafasının karışacağına delalet eder.

Kahve falında yılan balığından kaçmak gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Kahve falında yılan balığından kaçmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yunus balığından kaçmak işinden uzaklaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında büyük balıktan kaçmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işarettir.

Kahve falında balıklardan kaçmak yeni bir eve sahip olunacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında fok balığından kaçmak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balıktan kaçmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hastalıklarının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpek balığından kaçmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yılandan kaçmak rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir