AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yerde yürümek

Kahve falında beyaz yerde yürümek

Kahve falında beyaz yerde yürümek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yerde yürümek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında beyaz yerde yürümek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde yürümek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerde yürümek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında sulu yerde yürümek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerde yürümek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yerden yüksekte yürümek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında bilmediği bir yerde yürümek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında yüksek bir yerden yürümek kötülüğe uğramadan yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir