AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak örtüsü görmek

Kahve falında yatak örtüsü görmek

Kahve falında yatak örtüsü görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına delalet eder.

Kahve falında yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Kahve falında kahverengi yatak örtüsü görmek yaptığı hataları düzelteceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk yatak örtüsü görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtülü yatak görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü yıkamak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında yatak örtüsü dikmek statü atlayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında yatak örtüsü toplamak sıkıntılı bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında dantel yatak örtüsü görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir